HTML

-->
máj
6

Nyitás 2013 november 20-án, 112 luxustermékeket áruló butik, 4 étterem, 10 percre a versailles-i kastélytól, 24.000 négyzetméternyi kereskedelmi területen, 5 millió látogató 2016-ig, 1250 parkolóhely. Ez néhány szóban a One Nation Paris, Európa legnagyobb és eddig egyetlen kizárólag kuxustermékeket fotrgalmazó bevásárlóközpontja, a franciák válasza az austherity-re...

A befektetés értéke: 107 millió euró, a befektető cég pedig a Catinvest, több mint 20 év tapasztalattal az európai ingatlanpiacon.

A beruházás azonfelül, hogy több mint 800 új munkahelyet teremt 2014-ig, elnyerheti még a zöldek tetszését is. A tetőre épült napelemeknek köszönhetően több energiát termel, mint amennyit fogyaszt az új bevásárlóközpont.

onenationparis

A bejegyzés trackback címe:

https://luxury.blog.hu/api/trackback/id/tr525284150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása