máj
21

Az iPhone megjelenése óta immár nemcsak egyszerű telefon, hanem divatkiegészítő szerepet is betölt. Ezerféle tok, kütyü, csilingelő kutya-cica, borító és ütések elleni védőburok lepte el a piacot úgy eredeti Applem verzióban, mint a másolatok terén. 

Megjelentek az iPhone luxus verziói is, a méregdrága tokok és borítók. Ezek között is a legdrágább 233 ezer euróba (majd 70 millió forint) kerül.  London Lotus iPhone Case-nek hívják, 18 karátos színarany és rendkívül ritka fehér és rózsaszín gyémántokkal vanm kirakva, lótuszvirágot formázva. A tokot természetesen nem rakjuk csak így gyémántostul zsebre, tartozik hozzá egy bőrtok is méretre készítve, krokodil -és struccbőrből. A készlet pedig így ahogy van, egy 3 féle ritka tölgyfajta, valamint vadrózsa és feketedió fáiból készült dobozkába van zárva.

uunique-london-lotus-iphone-5-case-expensive

A bejegyzés trackback címe:

https://luxury.blog.hu/api/trackback/id/tr225309399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása