máj
23

Eladó a Villa Fendi

Címkék: villa luxusvilla Miami Fendi | Szerző: AdWo | 2:32 pm

Miami Beach egyik előkelő negyedében, Di Lido Islanden nemrég készült el a 745 négyzetméteres szuperluxus villa, amelyet a divatmágnás Fendi család építtetett és amely még elkészülése előtt hírnévre tett szert. A ház természetesen az óceánparton épült és 40 méter hosszú privát stranddal, valamint saját kikötővel is rendelkezik. 

Hat hálószoba, hét fürdőszoba, három garázs, medence, hangszigetelt tér az éjszakai szórakozásra, valamint a medence fölé emelkedő második emeleti terasz kényeztetik majd a szerencsés (és valószínűleg dúsgazdag) lakókat. 

A Villa Fendi Miami Beach legexkluzívabb házikójaként várja a kedves érdeklődőket, akik hirtelen elő tudnak venni 15 millió dollárt a zsebükből. 

aerial-1

A location az építkezés megkezdése előtt

aerial-16

Épül a vityilló

aerial-17

bathroom-rendering

A félkész fürdő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://luxury.blog.hu/api/trackback/id/tr595314476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása