HTML

-->
ápr
17

A jóidő hirtelen beköszöntével már vágyakoztok a vakációra..? 

Mai postunk a boutique hotelekről szól. A Boutique Hotel elnevezés a 80-as évek közepe óta használatos és természetesen az Egyesült Államokból indult hódìtó útjára. Boutique Hotelként definiáljuk a kisméretű (általában max 15-20 szobás), intim környezetet teremtő, egyénre szabott szolgáltatásokat nyújtó hoteleket, mindezt szigorúan ötcsillagos szinten. 

A Boutique Hotelek gyakran egy bizonyos téma köré épülnek fel illetve berendezésük is ehhez kapcsolódik. Ma már léteznek kifejezetten az ilyen tìpusú szálláshelyek foglalására specializálódott honlapok is, a legnagyobb talan a www.slh.com (Small Luxury Hotels). 

Egyik kedvencünk a dél-olaszországi Borgobianco Resort & Spa.

large gallery h9kglh00

large gallery a-view-of-the-pool

large gallery h9kglh01


A bejegyzés trackback címe:

https://luxury.blog.hu/api/trackback/id/tr595231335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy György 2013.04.18. 08:19:26

Nem értem minek kellett egy ilyen szuper "részletes" cikket írni! Van ilyen hotelből egy jó pár darab itthon is! Inkább azokra kéne fókuszálni!

AdWo 2013.04.18. 09:31:31

Abban igazad van, hogy talan az otthoni hotelekre jobb lenne fokuszalni, de..: tudnal nekem egy jo otthoni boutique hotelt ajanlani..; Egyet csak... Masreszrol pedig azert a penzert amiert otthon egy sima 3-4 csillagot kapok nem kiemelt helyen, azert mar a cikkben hasonlo szallas es ellatast is kaphatok kulfoldon (Olaszorszagban delen a feher homokos tengerparton biztos, ahova mellesleg 50 euros repulojeggyel el is jutok Budapestrol) De otthon is rengeteg szep hely van, bar inkabb a taj szepseget emelnem ki, mint a szallodak es az ellatas minoseget - szepseget...
süti beállítások módosítása